Inspiratiefestival 2019

Op 15 september 2019 vindt voor de 4e keer het Inspiratiefestival033 plaats. Dit keer op een verrassende plek:
De Nieuwe Stad!

Er zal van alles te beleven zijn; je kunt workshops volgen, inspiratiesessies bijwonen, genieten van heerlijke massages, slenteren langs de vele kramen en genieten van de heerlijke hapjes en drankjes die te krijgen zijn.

De toegang tot het festival is gratis, je betaalt een bijdrage van
€ 10,00 wanneer je een workshop volgt of je aanmeldt voor een massage of sessie.

 

 

Zondag 15 september 2019 – De Nieuwe Stad
10:00 – 17:00 uur - Oliemolenhof, Amersfoort

 
Een bijzonder festival

festival amersfoort

Locatie festival Amersfoort
Het Inspiratiefestival 033 vindt plaats in Amersfoort bij De Nieuwe Stad, op het Oliemolenhof. Een prachtige urban plek met bruisende ondernemende energie.

Waarom een Inspiratiefestival?
Ondernemersnetwerk Bewust Eemland zet zich in om Amersfoort en omstreken te inspireren tot bewust leven op het gebied van duurzaamheid, gezondheid, welzijn en persoonlijke groei. De ondernemers van Bewust Eemland werken allemaal vanuit de gedachte dat alles wat zij doen dienend kan zijn aan zowel mensen als dieren en de leefomgeving. En hoe zij dat doen delen zij graag met jou op het Inspiratiefestival. Tijdens het festival word je geïnspireerd om bewust te leven, kom het beleven!

Gratis entree
Het festival is gratis toegankelijk. Wanneer je een workshop of behandeling wilt volgen betaal je een bijdrage van 10 euro.

Zero waste
Het Festival wordt zero waste georganiseerd. De standhouders op het festival streven naar 90% recyclebaar afval. Neem zelf een boodschappentasje mee, er is bij de kramen veel duurzaam leuks te koop!

“Wat een geweldig festival! Nooit geweten dat er zoveel ondernemers in de regio bezig zijn met duurzaamheid, persoonlijke ontwikkeling en gezondheid.”

Muziek
De muziek op het festival wordt verzorgd door verschillende artiesten en zelfstandig ondernemers.
De hele dag genieten van rustgevende muziek op het terras en in het Paviljoen zodat je tijdens een hapje en drankje even kan bijkomen van alle indrukken die je op hebt gedaan tijdens het festival.

Massages en individuele sessies
Net als voorgaande edities zullen er weer massages gegeven worden. Er worden verschillende vormen van massage aangeboden zodat je kennis kan maken met een massagevorm die het best bij je past. Wil je genieten van een massage kom dan op tijd om je in te schrijven op het massageschema. VOL-IS-VOL.

Inschrijven voor een individuele sessie kan ook ter plekke, bij de tipi. Je bent van harte welkom!

Deelnemers
Er zijn veel kramen met interessante producten en diensten van ondernemingen uit Eemland. Kijk op de pagina met deelnemers welke bedrijven zich deze dag presenteren.

Workshops
Er is een gevarieerd aanbod aan workshops. Kijk op de pagina deelnemers wie er een workshop geeft. Op de pagina programma zullen de tijden van de workshops vermeld worden. Inschrijven voor de workshops kan vanaf 10 uur bij de Informatiestand op het festivalterrein.

 

Website gemaakt & gesponsord door EigenWijsheid Websites Amersfoort

Een dag genieten van inspiratie, workshops, lekker eten, gezellige kraampjes en nog veel meer voor mensen die bewust leven.

 Festival Amersfoort Eemland duurzaam leven

Inspiratiefestival 033 is onderdeel van
Vereniging Bewust Eemland,
ondernemersnetwerk in de regio Amersfoort