Inspiratiefestival 2019

Op 15 september 2019 vindt voor de 4e keer het Inspiratiefestival033 plaats. Dit keer op een verrassende plek: De Nieuwe Stad! 

Er zal van alles te beleven zijn; je kunt workshops volgen, inspiratiesessies bijwonen, genieten van heerlijke massages, slenteren langs de vele kramen en genieten van de heerlijke hapjes en drankjes die te krijgen zijn.

De toegang tot het festival is gratis, je betaalt een bijdrage van € 10,00 voor een workshop, massage of behandeling. 

 

 

Zondag 15 september 2019 – De Nieuwe Stad
10:00 – 18:00 uur - Oliemolenhof, Amersfoort

 
Een bijzonder festival

Locatie
Het Inspiratiefestival 033 vindt plaats bij De Nieuwe Stad, op het Oliemolenhof in Amersfoort. Een prachtige urban plek met bruisende ondernemende energie. 

Waarom een Inspiratiefestival?
Het netwerk Bewust Eemland zet zich in om Amersfoort en omstreken te inspireren tot bewust leven op het gebied van duurzaamheid, gezondheid, welzijn en persoonlijke groei. De ondernemers die zijn aangesloten bij dit netwerk ondernemen vanuit een mooi gedachte goed die ze graag willen delen met iedereen die geïnteresseerd is in bewust leven. Tijdens het festival word je geïnspireerd om bewust te leven, kom het beleven!

Gratis
Het festival is gratis toegankelijk. Wanneer je een workshop of behandeling wilt volgen betaal je een bijdrage van 10 euro.

Zero waste
Het Festival wordt zero waste georganiseerd. De standhouders op het festival streven naar 90% recyclebaar afval. Als je op het festival bij de kramen iets wilt kopen, neem dan een (boodschappen)tas mee, zodat zij geen plastic tasjes hoeven uit te delen.

“Wat een geweldig festival! Nooit geweten dat er zoveel ondernemers in de regio bezig zijn met duurzaamheid, persoonlijke ontwikkeling en gezondheid.”

Muziek
De muziek op het festival wordt verzorgt door Michiel Buursen – muziek en producties –
De hele dag genieten van rustgevende muziek op het terras en in het Paviljoen zodat je tijdens een hapje en drankje even kan bijkomen van alle indrukken die je op hebt gedaan tijdens het festival.
https://michielbuursen.nl/

Massage
Net als voorgaande edities zullen er weer massages gegeven worden. Er worden verschillende vormen van massage aangeboden zodat je kennis kan maken met een massagevorm die het best bij je past. Wil je genieten van een massage kom dan op tijd om je in te schrijven op het massageschema. VOL-IS-VOL.

Standhouders
Er zijn veel kramen met interessante producten en diensten. Kijk op www.inspiratiefestival.nl/standhouders/ welke bedrijven zich deze dag presenteren.

Kinderactiviteiten
Neem gerust je kinderen mee naar het festival. Er zullen voldoende activiteiten voor kinderen georganiseerd worden zodat jij even tijd voor jezelf kunt nemen, zoals deelnemen aan een workshop, of even genieten van een drankje bij het paviljoen. Wij vermaken de kids voor je.

Workshops
Er is een gevarieerd aanbod aan workshops. Kijk op www.inspiratiefestival.nl/standhouders/ welke workshops er allemaal te volgen zijn. Op www.inspiratiefestival.nl/programma/ zullen de tijden van de workshops vermeld worden.

 

Website gemaakt & gesponsord door EigenWijsheid Websites Amersfoort

Een dag genieten van inspiratie, workshops, lekker eten, gezellige kraampjes en nog veel meer voor mensen die bewust leven.

Inspiratiefestival 033 is onderdeel van
Vereniging Bewust Eemland,
ondernemersnetwerk in de regio Amersfoort.