Inspiratiefestival 033

24 juni 2018 vindt voor de 3e keer het InspiratieFestival033 plaats. Deze editie wordt nog mooier, gezelliger, verrassender en inspirerender dan voorgaande jaren.

Er zal van alles te beleven zijn; je kunt workshops volgen, inspiratiesessies bijwonen, genieten van heerlijke massages, slenteren langs de vele kramen en genieten van de heerlijke hapjes en drankjes die in het Bergpaviljoen te krijgen zijn.

De toegangsprijs is € 6,50 p.p. Kinderen tot 15 jaar zijn gratis. € 0,50 van de toegangsprijs gaat naar JDRF Foundation. Beter leven, beter maken, type 1 diabetes.

 

Zondag 24 juni 2018 – Het Bergpaviljoen – 10:00 – 18:00 uur
Utrechtseweg 180, 3818 ES Amersfoort

 

Een bijzonder festival

Locatie
Het Inspiratiefestival 033 vindt plaats bij Het Bergpaviljoen, Utrechtseweg 180 in Amersfoort.

Waarom een Inspiratiefestival?
Het netwerk Bewust Eemland zet zich in om Amersfoort en omstreken te inspireren tot bewust leven op het gebied van duurzaamheid, gezondheid, welzijn en persoonlijke groei. De ondernemers die zijn aangesloten bij dit netwerk ondernemen vanuit een mooi gedachte goed die ze graag willen delen met iedereen die geïnteresseerd is in bewust leven. Tijdens het festival word je geïnspireerd om bewust te leven, kom het beleven!

Kosten
Na betaling van de entree van € 6,50 zijn de workshops vrij toegankelijk. € 0,50 van het entree-bedrag gaat naar JDRF Foundation.

Zero waste
Het Festival wordt zero waste georganiseerd. Dat betekent dat er geen prullenbakken staan. Je kunt in het Bergpaviljoen evt. iets weggooien. We streven naar 90% recyclebare afval. Als je op het Festival bij de kramen iets wilt kopen, neem dan een (boodschappen)tas mee, zodat zij geen plastic tasjes hoeven uit te delen.

“Wat een geweldig festival! In deze groene omgeving en gezellige sfeer kom je gelijk in zen-mode”.

Muziek
De muziek op het festival wordt verzorgt door Michiel Buursen – muziek en producties –
De hele dag genieten van rustgevende muziek op het terras en in het Paviljoen zodat je tijdens een hapje en drankje even kan bijkomen van alle indrukken die je op hebt gedaan tijdens het festival.
https://michielbuursen.nl/

Massage
Net als voorgaande edities zullen er weer massages gegeven worden. Er worden verschillende vormen van massage aangeboden zodat je kennis kan maken met een massagevorm die het best bij je past. Wil je genieten van een massage kom dan op tijd om je in te schrijven op het massageschema. VOL-IS-VOL.

Standhouders
Er zijn veel kramen met interessante producten en diensten. Kijk op www.inspiratiefestival.nl/standhouders/ welke bedrijven zich deze dag presenteren.

Kinderactiviteiten
Neem gerust je kinderen mee naar het festival. Er zullen voldoende activiteiten voor kinderen georganiseerd worden zodat jij even tijd voor jezelf kunt nemen, zoals deelnemen aan een workshop, of even genieten van een drankje bij het paviljoen. Wij vermaken de kids voor je.

Workshops
Er is een gevarieerd aanbod aan workshops. Kijk op www.inspiratiefestival.nl/standhouders/ welke workshops er allemaal te volgen zijn. Op www.inspiratiefestival.nl/programma/ zullen de tijden van de workshops vermeld worden.

Inspiratiefestival 033 2018

Ervaar het, proef het, beleef het.

De toegangsprijs is € 6,50 p.p. Kinderen tot 15 jaar zijn gratis. € 0,50 van de toegangsprijs gaat naar JDRF Foundation. Beter leven, beter maken, type 1 diabetes.

Website gemaakt & gesponsord door EigenWijsheid Websites Amersfoort

Een dag genieten van inspiratie, workshops, lekker eten, gezellige kraampjes en nog veel meer voor mensen die bewust leven.

Volg Inspiratiefestival 033 op social media