Workshop in tent

78,65

VOL!!!
Laat je deelnemers beleven wat je te bieden hebt. We hebben er voor gekozen om dit jaar een tipi te gebruiken ipv een gewone tent. Meditatie, klankschalen, persoonlijke ontwikkeling en gezondheid zijn onderwerpen die alle bezoekers aanspreken. In de tent is er geen vloer, de tent staat op gras. Het is mogelijk om kussens in de tent te plaatsen, neem hiervoor contact op met de organisatie. Er is geen elektra.

Kijk hieronder voor meer informatie.

Uitverkocht

SKU: workshop tent Categorie:

Extra informatie

Inclusief

Vermelding op website en mogelijkheid tot indienen van een blog, die via social media wordt verspreid.

Exclusief

Promotie op social media, advertentie en/of redactioneel stuk in Festivalmagazine. Hiervoor kun je je apart aanmelden in de Festivalshop.

Voorwaarden

De Festivalorganisatie behoudt zich het recht voor om bij teveel aanmeldingen met hetzelfde onderwerp, de laatste aanmelder te vragen een ander onderwerp te kiezen of ruimte te maken voor een andere aanbieder.

Je dient lid te zijn van Bewust Eemland om je aan te kunnen melden voor een workshop. Je kunt lid worden met €10,00 korting (normale prijs €45,00, nu €35,00 per jaar). Kies in de Festivalshop ook voor lidmaatschap Bewust Eemland om gebruik te maken van de korting.