Wanneer:
15 september 2019 @ 12:15 – 13:15
2019-09-15T12:15:00+02:00
2019-09-15T13:15:00+02:00
Waar:
StadsLab 2

“Licht in lijf en leven” is een playshop/interactieve lezing met opstellingen en energetisch werk voor hoogevoelige mensen die burn-out willen voorkomen. Ben je snel overprikkeld, gestresst of soms wat chaotisch? In deze kennismakingsplayshop leer je je lijf voelen, je laat op een zachte manier los wat niet meer dient en je laadt weer op. Je mag je vragen stellen en je leert hoe je eenvoudig jouw blokkades op kunt lossen, je energie kunt laten stromen en rust in je lijf en in je handelen krijgt. Dat is niet alleen fijn en noodzakelijk voor je eigen balans en geluk, maar het werkt ook constructief door in samenwerking en in de communicatie met wie je leeft en werkt.

Deelnemers krijgen na de playshop op aanvraag een ademhalingstechniek die binnen een paar minuten rust in je hoofd en zenuwstelsel geeft.

Renate is procesbegeleider en faciliteert transformatieve workshops, -trainingen, familie- thema & organisatie opstellingen, persoonlijke- en teambegeleiding en dagretraites. Voor mens en organisaties. Met als doel: dienend natuurlijk leiderschap, flow & vrijheid in handelen, lijf en leven. Om gezond in balans en trouw aan jezelf je volle potentieel te leven en in te zetten, in voelende verbinding en communicatie met wie je leeft of samenwerkt. Zij leert je voelen en gevoelens en emoties als navigatie door het leven te leren gebruiken.

In haar team- en persoonlijke begeleiding combineert ze systemisch- en energetisch lichaamsgericht werk.  Kenmerkend voor haar stijl is dat ze afstemt op wat de groep nodig heeft en volgt en inzet wat nodig is. Ze put daarbij uit haar ervaring als communicatie-professional, sociotherapeut, systemisch coach, haptonomie en andere lichaamsgerichte scholingen.

Thema’s waar mensen haar op vinden zijn: levenskunst, flow, creatiekracht, omgaan met (je) hoog gevoeligheid, burn-out preventie, natuurlijk dienend leiderschap, innerlijke rust en rijkdom, relaties, verbindende communicatie, loslaten van oud & toelaten van nieuw.

www.renatebreuls.nl