Wanneer:
15 september 2019 @ 15:15 – 16:15
2019-09-15T15:15:00+02:00
2019-09-15T16:15:00+02:00
Waar:
StadsLab 3

Bij Met Jamila staat het gevoel, de gedachte en het handelen centraal. Tijdens de coaching en training zul je ervaren dat deze drie factoren onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Mijn kracht ligt in het trainen en coachen van individuen en groepen/teams. Het doel hiervan is veranderen en verbeteren van het bewustzijn en het gedrag om tot groei en ontwikkeling te kunnen komen. Ontwikkeling op individueel én op team/organisatorisch niveau. Ben jij uit je kracht? Ben jij uit balans? Maak jij moeilijk verbinding met jezelf en/of met anderen? Ervaar jij blokkades op emotioneel, fysiek en mentaal niveau? Is jouw team toe aan inspiratie of een energieboost? Zit het team vast in oude patronen en gedragingen? Ziet het team niet waar het goed in is en waar het zich verder in kan ontwikkelen? Wil jij met jou team komen tot een gezamenlijke visie en gedeelde kernwaarden?

Of het nu in je privé-leven of op het werk moeizaam gaat, door de coaching en trainingen kom je weer tot verbinding en zelfontwikkeling. Zowel gedurende, als na het traject, zal jij merken dat jij én jouw omgeving in beweging komen. Je bent van harte uitgenodigd om met mij contact op te nemen voor meer informatie en mogelijkheden (op maat).