Wanneer:
15 september 2019 @ 12:15 – 13:15
2019-09-15T12:15:00+02:00
2019-09-15T13:15:00+02:00
Waar:
Het Lokaal

Vanuit Jouw Echte Leven inspireren en begeleiden wij mensen om meer (of weer) hun echte leven te gaan leven. Dat leven waarvoor we gekomen zijn. Soms lijkt het niet meer makkelijk om te leven vanuit jouw essentie. Dan staat er iets tussen jou en het leven van je grootste kracht in. Door middel van intuïtieve, systemische werkvormen helpen wij mensen weer in contact te brengen met die intuïtie en dat gevoel waardoor ze weer echt kunnen gaan leven.

De workshop is gericht op mensen die door (chronische) pijn, ziekte of fysieke beperkingen (even) niet krachtig in het leven staan. In de workshop geven we een introductie van de nieuwe manier van (familie)opstellen van ziekten en aanhoudende symptomen. Vanuit de gedachte dat ziekte/pijn een uiting is van het lichaam om iets dat niet gezien wil worden zichtbaar te maken. Een opstelling kan hierbij helpen doordat bewustwording brengt in de relatiepatronen tussen jou, jouw ziekte, jouw relaties in het hier en nu en in je de geschiedenis van jouw familie. Daarmee is het een manier om eens op een totaal andere manier naar je lichamelijke klachten te kijken, daar nieuwe inzichten in te krijgen en vaak ook ruimte te openen waarin verlichting of zelfs genezing van klachten kan ontstaan.

De workshop wordt gegeven door Fleur Groeneveld en Sandra Ahuluheluw, beiden opgeleid door de internationale expert op het gebied van opstellen bij ziekte, Stephan Hausner.